Meldpuntmoe

Sinds kort bestaat er een Meldpunt*) om overlast van Oost-Europeanen te melden.
Natuurlijk bij de PVV, met bemoedigende slogans:

Meld steevast
Oost-Europese overlast
en
Verminder hinder
Meld het hier

En kennelijk is de overlast nood zo hoog dat ze na 1 dag al triomfantelijk konden melden dat er 14.000 klachten waren binnengekomen.
Dan blijkt dus wel dat de overlast gigantisch is. Het plan is om tzt deze klachten aan te bieden aan de minister van Sciale Zaken en Werkgelegenheid.

De enige reactie vanuit de nederlandse regering was die van Rutte: dat hij zich niet kon verdiepen in alles waar politieke partijen zich mee bezig houden.
Geen enkele partij stelde Kamervragen, geen enkele partij liet zelfs maar weten of ze al dan niet Kamervragen zouden stellen. De een =was te druk met een congres, de rest met het al of niet doorgaan van de 11 stedentocht. Waar overiegns de PVV dan weer vragen over stelde.

Ondertussen zijn de Bulgaarse, de Roemeense en de Poolse regeringen zwaar geschoffeerd. De Poolse ambassade heeft een petitie geopend waarin met klem wordt gevraagd op te treden tegen dit meldpunt. De Europese Commissie is laaiend.

Het meest verbijsterend is dat er vooral alleen maar lacherig gereageerd wordt. Er worden meteen allerlei creatieve meldpuntsites geopend, en veel grappen gemaakt. En heel veel nep klachten ingevuld op dat melpdunt zelf.
Maar na een dag of wat dollen gaan we weer over tot de orde van de dag.
Elfstedentocht vooral, en een overleden zangeres, Griekenland uitlachen, een Groen Links congres, prompt gevolgd door bedreigingen aan vertegenwoordigers van GL.
Allemaal veel belangrijker.
Want het zit er allang in, bij ons allemaal. Die Polen, die Roemenen, die Bulgaren, dat zijn minderwaardige drankorgels, die geen vrachtauto kunnen rijden. Die alleen maar goed zijn om zwaar onderbetaald asperges te steken, of een muurtje zwart te komen metselen.
Waar je je kapot omlacht als er weer een doodgereden, of doodgevroren gevonden wordt langs het talud van de snelweg. Die je uitscheldt als ze bij de supermarkt de straatkrant verkopen, want dat is een kongsi die onze daklozen van hun broodwinning heeft beroofd.

Zoals we inmiddels alles vernederen en kapotmaken wat niet met een echt Hollandsch sausje overgoten lijkt. En niet alleen de PVV-stemmers. Kijk maar eens naar reacties op de Griekse crisis. Van links tot rechts een lange neus richting Grieken. Dat hun kinderen niet meer te eten hebben en dat ze in rap tempo afglijden naar een burgeroorlog, dat is hun eigen schuld.

Veilig achter onze Hollandsche dijken.

*) Interessant ook dat er in de header van dat Meldpunt 4 knipsels uit het Reformatorisch Dagblad voorkomen. Om er een schijn van echtheid aan te verlenen?

PS: Gij zult niet godwinnen is een soort ijzeren wet. Maar A.H. schilderde de Oost Europeanen ook al minderwaardig af wat hem het recht gaf tot invasie (in zijn ogen dus) en volkerenmoord. Toen keken we ook toe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share