Zeg eens eerlijk, wat moet Wilders nog meer doen?

Bepaalde opiniemakers blijven vergelijkingen tussen de PVV en de NSDAP van de hand wijzen. Ik begin zelf steeds meer het gevoel te krijgen dat Wilders opzettelijk extreme dingen roept om te kijken hoe zijn fans dit nu weer gaan proberen recht te praten.

Hier volgen een paar van de meest extreme voorbeelden.

Etnische registratie van iedereen inclusief vermelding Antilliaan

(p. 11 van het PVV verkiezingsprogramma De agenda van hoop en optimisme. Een tijd om te kiezen: PVV 2010-2015)

Om iedereen etnische te kunnen registreren, moet je die groepen eerst definiëren. Die definities moet je ook vastleggen in wetten. Wilders zou dan rassenwetten moeten instellen om vervolgens  iedereen in Nederland volgens de definities in die wetten registreren.

Geen mensen met een dubbele nationaliteit in regering, parlement, Provinciale Staten, gemeenteraden en bepaalde overheidsfuncties.

(p.19 van het PVV verkiezingsprogramma De agenda van hoop en optimisme. Een tijd om te kiezen: PVV 2010-2015)

Marokkanen kunnen niet van hun Marokkaanse nationaliteit af. Zij kunnen dan niet meer de politiek in. Vluchtelingen zoals bijvoorbeeld Ayaan Hirsi Ali kunnen dat dan ook niet meer, want vluchtelingen kunnen hun Nationaliteit niet opgeven want dan moeten ze hun herkomst land melden waar ze zijn.

“Wat wilt u dan dat ik zeg: landgenoten, trekt ten strijde tegen criminele allochtonen? Ik zit hier juist om te voorkomen dat er rassenrellen uitbreken. Maar ik wil er dus wel iets aan toevoegen. Mocht het ooit tot rellen komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan. Met die rellen schudt de samenleving de politiek wakker en dwingt haar alsnog daadkrachtig in te grijpen, voordat het echt te laat is en er misschien een revolte uitbreekt.”

(Geert Wilders, HP/De Tijd HP/De Tijd, 6 februari 2004)

Dit roept de vraag op waarom Wilders niet ten strijde wil trekken tegen alle criminelen ongeacht afkomst. Je spullen zijn echt niet minder weg als ze door een blanke worden gejat.  Nederland heeft bovendien geen extreem hoge misdaad. Er is hier geen drugsoorlog gaande zoals in Mexico. Hoe irritant criminele hangjongeren ook zijn, ze zijn niet in geïnteresseerd en niet in staat tot een revolte tegen de Nederlandse overheid.

“Als je een misdaad begaat, als je begint te denken over jihad en sharia, dan is er maar één
oplossing: dan sturen we je dezelfde dag nog weg, dan kun je je koffers pakken en we zullen je je
nationaliteit ontnemen”.
Op de vraag van de interviewer hoeveel van de moslims in Europa de door
Wilders geschetste problemen vertegenwoordigen, zegt hij:
“Miljoenen. Tientallen miljoenen.”

(Geert Wilders in een interview met de Deense televisie, 13 juni 2009)

Er wonen nog geen 17 miljoen Moslims in de EU. Wilders vindt dus alle Moslims een probleem of hij is te lui om op te zoeken hoeveel er nu eigenlijk in Europa wonen. Daarnaast is Wilders voor gedachtepolitie. Hij wil ook mensen deporteren die aan de Sharia en Jihad denken, maar blijkbaar nog niks hebben gedaan. Een misdadiger die geen Moslim is, hoeft Europa niet uit, maar mensen met de verkeerde religie die de fout ingaan die wil Wilders deporteren. Dat zou je op basis van deze uitspraak moeten concluderen tenminste. Volgens zijn verkiezingsprogramma moeten echter ook Antillianen en iedereen met een dubbele nationaliteit na een enkele veroordeling Nederland uit. (p.11)

Rassenwetten voorstellen, zeggen dat minderheden niet meer de politiek in mogen, mensen willen verbannen vanwege hun godsdienst, beweren dat er van rassenrellen geen negatieve werking hoeft uit te gaan, tientallen miljoenen mensen uit Europa willen deporteren.

Dit zijn zaken die niet horen te gebeuren in een rechtsstaat. Dat kan alleen in een totalitaire samenleving. Al deze uitspraken en voorstellen rieken naar dezelfde haat als die in Duitsland in de jaren ’30 gemeen goed werd. Toch blijven mensen zeggen dat vergelijkingen met Nazisme niet van toepassing zijn.

Dus mijn vraag aan u allen:
Wat moet Wilders nog meer doen?

Gekleed in een Nazi uniform een Antilliaans kind in een gaskamer jonassen?

Vergassen deed Hitler ook niet zelf, hoor. Daar had hij mensen voor.

Dus zeg het maar, PVV-stemmer en PVV-apologeet. Wat moet Wilders nog meer doen om een vergelijking tussen zijn gedachtegoed en dat van de Nazi’s te rechtvaardigen?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share