Wilders en Savage, de man die 100 miljoen moslims wil doden

Dit videoclip lijkt een grap, maar het is een compilatie (met dank aan GJ_ van Krapuul.nl) van Michael Savage, een man die oproept tot het doden van 100 miljoen Moslims (want er zijn er toch al 1 miljard), en de verwelkoming en dankzegging van Neerlands onverschrokken held, de politicus van het jaar, de geachte afgevaardige, Geert Wilders.

De bizarre uitspraken door Savage werden gedaan op 17 april 2006. En het interview met Geert Wilders was op 19 oktober 2009. Beide heren worden sinds jaar en dag gerespecteerd in dezelfde kringen. Geert was op special verzoek van Savages luisteraars geïnterviewd door Savage. Geert is geen onbekende op internet, hij haalt er immers al zijn standpunten vandaan, en wist dus ongetwijfeld wie Savage was, en de immense populariteit (volgens sommige bronnen 8-10 miljoen luisteraars) van Savage was te aantrekkelijk om aan z’n neus voorbij te laten gaan. (Beluister het interview hier).

Ook Geerts achterban weet dus wie Michael Savage is. Zo schrijft ene forum-voor-de-vrijheid.nl gast met de username King George een eerbetoon, waarin hij de “de moed, de doortastendheid en doorzettingsvermogen van man met de missie de redding van Nederland” bezingt. Het deed George “deugd dat Geert Wilders over de grenzen een gevierd man is die Nederland op de kaart zet als een land waar het volk die opgedrongen zelfislamisering steeds meer en meer uitspuugt.“ (Zie http://forum-voor-de-vrijheid.nl/vrijheid/archive/index.php/t-18158.html)

Hier is de tekst versie van het getier van Savage (op de Amerikaanse Talk Radio Network’s The Savage Nation):

There are too many RDDBs [red-diaper doper babies, Savage’s term for people supposedly raised by Marxist parents] in high places and in the media and in the courts for us to stand up to this fanatical enemy. And so unless the RDDB is reined in somehow or taken out of power, we’re going to die as a nation. I swear to God that’s what people are saying to me. And these are intelligent people, wealthy people. They are very depressed by the weakness that America is showing to these psychotics in the Muslim world. They say, “Oh, there’s a billion of them.” I said, “So, kill 100 million of them, then there’ll be 900 million of them.” I mean, would you rather die — would you rather us die than them? I mean, what is it going to take for you people to wake up? Would you rather we disappear or we die? Or would you rather they disappear and they die? Because you’re going to have to make that choice sooner rather than later. (bron en audioclip:mediamatters.org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share