Overzicht puur populistische propaganda van de PVV

Collega Sofia van der Linde geeft met haar artikel van 10 februari (2011) een goed beeld van de mitsen en maren van het juridisch bestel in Nederland.

Het kwalijke van Wilders en trawanten is volgens mij dat zij zich nu verheven voelen boven enige vorm van moderatie. De grote leider/lijder vecht namelijk voor de recht van alle PVV’ers om u en mij te beledigen. En zoals het wel vaker gezegd wordt, is het hek van de dam als men kritiek levert aan de PVV. Zij redeneren dat je ze moeilijk als nazi’s en fascisten kunt neerzetten; zij zijn immers voorstanders van een Joods-Christelijke cultuur, en ze steunen Israël. Bovendien steunen 1.5-2 miljoen mensen de PVV, dus dat kan nooit fout zijn. Maar het is wel degelijk een feit dat de PVV een foute club is.

Hieronder volgt een “helicopter-view” overzicht van het sinistere karakter van de PVV:

1. De PVV is de enige politieke partij naast de nazi’s die een informatiefilm maakte over een geloof. De nazi’s hadden “Der Ewige Jude”, de PVV heeft Fitna. Wilders gebruikt dezelfde methodiek als Hitler, inclusief het “exposeren” van haatverzen. Hitler gebruikte versen uit de Talmoed, Wilders gebruikte verzen uit de Koran. Zie hier mijn diepte-analyse van deze vorm van indoctrinatie.

2. Wilders heeft in 2009 een interview gegeven aan Michael Savage. Naar mijn beste weten wist Wilders dondersgoed dat zijn vriend Savage in een uitbarsting tijdens de uitzending van zijn populaire radioprogramma woedend riep over moslims, “er zijn 1 miljard moslims, vermoord er 100 miljoen, dan blijven er 900 miljoen over”. Zie hier het artikel: Wilders en Savage, de Man die 100 miljoen Moslims wil doden.

3. Wilders hamert keihard over de op handen zijnde islamisering. Maar dit is wat ik noem 3xP: “Puur Populistische Propaganda”. Recente onderzoeken/schattingen hebben namelijk duidelijk aangetoond dat het niet zo’n vaart zal lopen met de islamisering van Europa en het Westen. Zie hier mijn artikel over de cijfermatige mythe van Islamisering.

4. Met betrekking tot Wilders’ waarschuwingen voor de gevaren van de Islam kan met stelligheid worden vastgesteld dat zijn retoriek praktisch eender is als die van Hitler. Zie hier een artikel waarin een vergelijking wordt gemaakt tussen de “Verjudung” indoctrinatie en Wilders’ indoctrinatie van Islamisering. en een ander artikel, genaamd “De Gematigde Moslim en Gematigde Jood Problematiek volgens 2 Krijgsheren”.

Voor meer onderzoeks/vergelijkingsmateriaal kunt u kijken bij http://poli2020.wordpress.com/author/neallachman/. Ook zal ik trachten hieronder een update bij te houden met zeer interessante artikelen van mijn collega’s, zodat u ze allemaal op een plek kunt vinden. Dus kom regelmatig terug naar deze pagina voor updates.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share