Mark Rutte en Geert Wilders proberen met beloftes steun Zeeuws statenlid los te krijgen

Rutte en Wilders halen alles uit de kast om te proberen alsnog voldoende steun voor de coalitie in de Eerste Kamer te krijgen. Ze hebben Johan Robesin van de Partij voor Zeeland beloofddat er geen verdere ontpoldering in Zeeland zal plaatsvinden. Robesin had eerder overwogen om de Onafhankelijke Senaatsfractie te steunen zodat zij een zetel in de Eerste kamer zouden verwerven.

Het is de vraag of de steun van Johan Robesin gaat uitmaken. Jabik van der Bij, voorzitter van de Onafhankelijke Senaats Fractie zegt dat de OSF ook zonder steun van Robesin een Senaatszetel zou kunnen halen.

Misschien dat de buschauffeurs van HTM eens een kopje koffie moeten gaan drinken met Johan Robesin om hem voor te lichten over hoe weinig beloftes van de PVV waard zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share