De moslimconcentratiekampen – Deel 1

Het volgende is een kort fictoneel verhaal, gebaseerd op uitspraken door en voorstellen van de PVV, zodat wij vergelijken en niet vergeten.

Wilders is minister-president van Nederland. Vele controversiële wetten zijn reeds doorgevoerd, zo ook de kopvoddentax en uiteraard het verbod op de islamitische geloofsbelijdenis. Als blijk van verzet tegen de onderdrukking van hun geloof en hun identiteit hebben 100.000 moslima’s, jong en oud, zich een hoofddoek aangemeten. Zij willen de tax niet betalen, en de boetes ook niet. Het enige wat de staat nog rest als strafmaatregel is gevangenneming. Maar alle gevangenissen zijn overvol. Er is geen plaats meer voor verzet-moslima’s. Regering Wilders kwam met een briljant idee: kampen bouwen. Dit zijn gigantische kampen waar de moslima-populatie wordt geconcentreerd. Er zijn geen mannen in deze kampen, wel kinderen. De moslima’s zweren dat zij nooit zullen instemmen met de onderdrukkende regering Wilders.

De moslimmannen hebben zo ook hun vorm van verzet. Moskeeën zijn al dichtgemetseld; Wilders was de eerste die een moskee dichtmetselde, dichtbij het Binnenhof. Dagelijks staat een nieuwe groep van 250 moslims te demonstreren op het pleintje van het Binnenhof. Daar staan ze dan, luidskeels “ALLAH HU AKHBAR” schreeuwende, met hun verboden Koran zwaaiende. Dat is niet alleen illegaal, maar ook zwaar irritant voor de speciale politiemacht. Deze politiemacht is een speciale eenheid bestaande uit overtuigde Wilders-gelovers. Het afvoeren van de demonstrerende moslims is een ramp. De volgende ochtend staat er weer een groep van 250 man, zo hebben ze het afgesproken. De gevangenissen puilen al uit van weigermoslims. Dus ook voor hen worden speciale concentratiekampen gebouwd. De Moslimmannen en vrouwen  hebben gezworen dat zij nooit hun geloof zullen afzweren. In de kampen schreeuwen zij onafgebroken “Liever staande sterven, dan knielend leven. ALLAH HU AKHBAR!”

Het verzet van de moslims komt de regering Wilders goed uit. Het geeft hen een reden om ze uit de maatschappij te halen en te concentreren. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en het verzet laat zien dat de moslims eigenlijk helemaal niet deugen, zo stelt Wilders. De logistiek en bewaking van deze rebelse moslims is een helse karwei. Wegvoeren is het meest efficiënt in treinen. De moslimconcentratiekamppopulatie verschilt van tussen de 5.000 (reeds vol na amper twintig dagen verzet) en 25.000 moslims (vol in 100 dagen). Ook kosten dit soort kampen en het onderhoud en voeden van de moslims gigantisch veel geld. De regering Wilders heeft hier ook iets briljants op gevonden: de moslims moeten maar betalen voor hun eigen detinering. Tenslotte, “de vervuiler betaalt”. Moslimbedrijven, van shoarma-zaken tot beautysalons tot fabrieken, worden ontdaan van alle verkoopbare machines. Moslimeigendommen zoals woningen en auto’s worden door de staat geconfisqueerd. Alle tegoeden op bankrekeningen vallen toe aan de regering Wilders.

Ook is er iets van een meer urgente en ergere aard. Vele moslims verzetten zich met geweld. “Wij zijn mensen, geen dieren!”, schreeuwen ze dan. De politiemacht die verantwoordelijk is voor de ordehandhaving in de moslimconcentratiekampen heeft hier geen boodschap aan. “Het is zij of wij”, volgens hen. Hun excuus is dat zij geen “dhimmi” willen worden in eigen land. Voor de verzetters zijn er passende, keiharde maatregelen getroffen. En geweld tegen gewelddadige verzetters is door de invoering van een nieuwe wet geoorloofd. De bedoeling is om 50 concentratiekampen met een capaciteit van tussen de vijf- en tienduizend bewoners te bouwen door het land. De kampen worden in het volksmond al gniffelend moslimtuigdorpen genoemd.

In de commentaren kunt u mij helpen met ideeën voor deel 2.

Image copyright GJ_ en krapuul.nl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share