Raadsheer Tom Schalken geeft Hans Jansen een onterecht compliment

Hans Jansen heeft onder ede verklaard dat Raadsheer Tom Schalken had gezegd het vreemd te vinden dat Janssen ‘als intellectueel zich inlaat met zo’n mannetje’. Het mannetje in kwestie was Geert Wilders.

Ik ben ook geschokt als Tom Schalken dit inderdaad gezegd heeft. Hans Jansen verdient het niet om intellectueel genoemd te worden. Hij verdedigt onder andere de Eurabia samenzweringstheorie van Bat Ye’or. Zijn academische reputatie is ook al jaren ter ziele omdat hij in plaats van wetenschappelijke artikelen populistische rotzooi schrijft. Het is duidelijk dat Tom Schalken blijkbaar niks van het werk van Jansen weet.

Tom Schalken had uiteraard ook nooit zo stom moeten zijn om dit gesprek met Jansen aan te gaan. Als rechter hoor je voorzichtiger te zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share