Ybo Buruma in Hoge Raad; PVV lapt traditie tweede kamer aan de laars

March 16, 2011
By

Een grote meerderheid van de Tweede Kamer stemde 15 maart 2011 voor het toetreden van Ybo Buruma tot de Hoge Raad. Ybo Buruma heeft in het verleden weleens laten merken niet zo’n hoge pet op te hebben van Wilders dus vond de PVV dit een perfecte gelegenheid om de rest van de kamer te schofferen. Wilders verklaarde dat zijn partij blanco had gestemd. Volgens traditie is de schriftelijke stemming geheim.

PVV-kamerlid, Louis Bontes, had eerder al lopen jammeren dat het zo oneerlijk is dat Ybo Buruma nu wordt beloond voor zijn negatieve uitspraken over Geert Wilders terwijl Wilders voor zijn haat taal wordt vervolgd.

Ach guttegut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Time in the Netherlands

Promote Politeia Libertas

Share

Categories